Montage

Keuken montage

U heeft uw droomkeuken laten samenstellen, de bestelling is de deur uit, maar nu moet de keuken nog geplaatst worden, wie kunt u hier beter voor inschakelen dan uw eigen Nolte Keuken monteur? Onze keuken monteurs zijn gespecialiseerd in het plaatsen van Nolte Keukens, zij kennen de Nolte keuken meubels als geen ander en zorgen voor een vakkundige installatie van uw Nolte keuken.

 

Full service

Onze montagedienst levert full-service montage, dit stopt niet bij het plaatsen en waterpas stellen van uw keukenmeubelen, maar begint al bij het slopen en afvoeren van uw oude keuken. Loodgieters en elektrawerk kunt u volledig aan ons over laten, wij zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken en dat u direct na het afronden van onze werkzaamheden in uw nieuwe Nolte keuken kunt gaan koken.

 

Totaaloplossingen

Ook wanneer u meer werkzaamheden aan uw woning wilt laten verrichten kunnen wij u van dienst zijn, wij bieden totaaloplossingen voor vrijwel alle soorten verbouwingen, vloeren, plafonds, etc. U uit uw wensen wij zorgen

ervoor dat het totaal van de werkzaamheden op een snelle en efficiënte wijze wordt uitgevoerd, u heeft als voordeel slechts te maken met één contactpersoon, dat is wel zo gemakkelijk!