Waar kunt u ons vinden?

 

Update 25-02-2021

 

Tijdens de lockdown die is ingesteld door de regering mogen wij uw showroom bezoek uitsluitend op afspraak inplannen (geldend vanaf 3 maart). Wij nodigen u dan ook graag uit voor een (vrijblijvende) offerte,

 

Een keuken kopen kost vaak een hoop tijd. De opstelling, de kleuren, de apparaten en kleine details dienen zorgvuldig en met aandacht te worden besproken. Een van onze adviseurs kan u helpen om uw wensen voor de keuken na te lopen en een passend ontwerp met u samen op te stellen.

 

Tijdens uw bezoek zullen wij de huidige richtlijnen van het RIVM in acht nemen (anderhalve meter en het dragen van een mondkapje) wij vragen u hier ook rekening mee te houden.

  

Om een afspraak in te plannen zijn wij telefonisch bereikbaar (010 455 0511) tijdens onze normale openingstijden.

  

Levering en montage van uw goederen gaan nog steeds door. Wanneer wij een levering of een monteur bij u plannen nemen wij van te voren telefonisch contact op zodat de huidige regels in acht kunnen worden genomen.

 

 

Ook het afhalen van producten is weer mogelijk, neem van te voren even contact met ons op over het tijdstip zodat wij drukte kunnen voorkomen

 

Satijnbloem 55

3068 JP Rotterdam (Ommoord)

Email: info@interset.nl

Telefoon: 010-4550511