Afspraak maken

U bent van harte welkom om onze schitterende showroom te bezoeken. We hebben een aantal van onze mooiste keukenwinkels staan. Wij zijn ervan overtuigd dat u bij ons uw droomkeuken zult vinden. Of u nu een fijnproever, een thuiskok, of gewoonweg een liefhebber van stijlvolle interieurs bent, hier zult u inspiratie vinden.

 

Onze keukenwinkel biedt veel meer dan alleen een showroom met prachtige keukens. Het is een unieke winkelervaring die al uw zintuigen zal prikkelen. Stap binnen in een wereld van verfijnd design, weelderige keukenbladen en keukenkast texturen. Onze keukens zijn zorgvuldig ontworpen om u te helpen de perfecte keuken te visualiseren die past bij uw levensstijl en interieur.

 

Maak direct een afspraak met één van onze keukenspecialisten. Bel ons: 010-4550511. Een van mijn collega's verwelkomt u graag. Wij ontwerpen in een designprogramma. Bekijk ook de pagina Checklist en bereid u voor op dit gesprek. Wij maken een ontwerp die al uw verwachtingen zal overtreffen. U kunt ons ook mailen: info@interset.nl