Achterwanden

Achterwanden gemaakt om uw nieuwe keuken nog mooier te maken

 

Wij bij Nolte Keukens Rotterdam zijn van mening dat achterwanden onmisbaar zijn in de keuken. Werkelijk elke keuken kan een achterwand gebruiken. Naast het feit dat achterwanden een belangrijke functionaliteit hebben, zijn ze tevens een moderne toevoeging aan uw keuken. U staat en kookt aan het werkblad. Daarbij valt de achterwand natuurlijk ook op. Naast het werkblad bepaald de achterwand ook voor een groot gedeelte het gevoel, de lichtinval, en de reflectie uw keuken. En wat voor effect u krijgt wanneer beide tot elkaar in verhouding staan: qua hoogte, inval, lichtinval, reflectie en uitstraling.

 

Wanneer u druk bezig bent tijdens het koken wilt u zich uiteraard goed voelen. Naast bovenstaande elementen bepaald kleur hoe u zich voelt. Onze leveranciers zijn design-gevoelig. Simpliciteit staat tegenover complexe ornamenten die de verschillende smaken en meningen van onze klanten goed naar voren weten te halen.

 

De klassieke stenen verschijningen doen werkelijk elke keuken opbeuren. Dit is slechts een voorbeeld, zo zijn er vele mogelijkheden. Dit zijn details waar je u tegen zegt. Simpliciteit kenmerkt zich juist door glanzende effen kleuren, of juist matte kleuren waarbij de aandacht juist naar het werkblad gaat in plaats van de achterwand. Vergeet daarbij niet dat textuur voor een groot deel bepaald hoe de achterwand in het geheel samensmelt. Wij hebben materialen van composiet, keramisch, kunststof, echt steen en graniet. Dit uitgebreide assortiment is geweldig. Er is voor ieder wat wils. Wij staan garant om u de mooiste keuken te leveren die u zich kunt wensen.

 

Al onze leveranciers leveren kwalitatieve achterwanden. U vindt ze terug op de websites die hieronder vermeld staan. Uiteraard bent u welkom bij ons in de Showroom waar wij een aantal achterwanden hebben geplaatst die interessant kunnen zijn. De kleuren van de achterwanden nuanceren het werkblad op een natuurlijke manier. Tijdens het koken staat u het meest gericht naar uw werkblad en uw achterwand. Deze twee maken de keukenbeleving leuker. Laat uw keuken schijnen. Laat ons een ontwerp voor u maken waar u blij van wordt. Wij hebben verschillende soorten keukens in verschillende prijsklassen, er is dus voor ieder wat wils.

 

De achterwanden zijn geverfd, en zijn daarnaast soms gelakt met een extra laag verf. Sommige achterwanden zijn mat gemaakt. Dit gebeurt in meerdere lagen waardoor de achterwand langer meegaat. Sommige achterwanden hebben een natuurlijke uitstraling, bijvoorbeeld in hout. Dit accentueert de natuur en creëert meer rust in uw keuken, net waar u van houdt.

 

Een overzicht van de merken achterwanden die wij plaatsen:

 

Bokmerk https://bokmerk.nl/site/achterwand-keuken

Dekker https://dekkerzevenhuizen.nl/keuken/achterwanden-op-maat

Topline https://toplinemaatwerkbladen.nl/nl/producten/top-kunststof/hpl-achterwanden/assortiment

Kemie https://www.kemie.nl/stollen-en-rugwanden/

 

Laat u inspireren bij ons in de Showroom. Wij zijn maandag tot en met zaterdag geopend. U bent van harte welkom aan de Satijnbloem 55 te Rotterdam.