Vaatwassers

Vaatwassers zijn verkrijgbaar als inbouwapparatuur en kunnen uiteraard gemonteerd worden op verschillende plekken in uw keuken om uw gebruiksgemak te maximaliseren. Tijdens het ontwerpen van uw nieuwe keuken denken wij aan verschillende aspecten die uw keuken naar een nieuw niveau tillen. De vaatwasser is fantastisch, na het eten hoeft u zich niet druk te maken wanneer u afwast. Alle soorten eten, inclusief vettige gerechten gaan zo van de pannen en borden af.

 

De grootte van uw vaatwasser is het belangrijkste

Uw behoeftes zijn voor ons belangrijk. Met hoeveel mensen woont u? Hoe vaak gebruikt u de vaatwasser en welke functionaliteiten zijn voor u het belangrijkste. Des te groter uw vaatwasser, des te meer u erin kwijt kunt. Milieubewust nadenken is belangrijk. Hoe energiezuiniger u uw apparatuur uitkiest, des te meer u aan energiekosten bespaard. En dan bent u toch van alle gemakken voorzien.

Waar u aan kunt denken bij het uitzoeken van uw vaatwasser

Het energieverbruik per jaar

De bediening

Het geluisniveau

De adviesprijs

De duur van de programma’s

 

Wat mag er niet in de vaatwasser?

Alle bestek welke gedeeltelijk is gemaakt van onder andere gietijzer, porselein, hout, emaille, plastic, zilver, aluminium, tin of koper. Deze kunt u het beste over het algemeen met de hand afwassen. Hetzelfde geldt voor koksmessen, thermosbekers en kristal. Indien u twijfelt kunt u het beste contact opnemen met de desbetreffende leverancier of u bekijkt het geleverde instructieboek. Deze staat in de machine op het moment wanneer de keuken in elkaar is gezet.

 

Reiniging van uw vaatwasser

Een vaatwasser reinigt uw bestek, pannen en borden. Maar uiteraard dient u de vaatwasser zelf ook schoon te maken. Hiervoor zijn gerichte handleidingen gemaakt, deze kunt u terugvinden in de handleiding die in het apparaat geplaatst is op het moment dat uw volledige keuken geleverd is.

 

Onze showroom

We zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit heel Zuid-Holland. Onze showroom is uitgebreid. Laat u inspireren, wij ontwerpen, bestellen en leveren een prachtige keuken waar u blij van wordt. Bent u benieuwd? U bent welkom bij ons aan de Satijnbloem 55 te Rotterdam. We zijn geopend van Maandag tot en met Vrijdag van 09:00 tot 18:00 en op Zaterdag van 09:00 tot 17:00.