PEFC/FSC keurmerken

Verantwoording en ecologie

Hoewel het implementeren van duurzame praktijken in het begin mogelijk investeringen vergt, kan ecologisch ondernemen op de lange termijn leiden tot kostenbesparingen. Door bijvoorbeeld energie-efficiënte technologieën te gebruiken. Wij proberen zoveel mogelijk afval te verminderen, ondanks dat de keuken profielen op maat worden gemaakt. Het verminderen van afval kan ook leiden tot besparingen op afvalverwerking en grondstoffen. Consumenten worden steeds milieubewuster. Dat geldt ook voor bedrijven. Wij geven de voorkeur aan bedrijven die zich inzetten voor duurzaamheid. Door ecologisch verantwoord te ondernemen, kunnen bedrijven loyaliteit opbouwen bij klanten. Klanten die bij ons een Nolte Keuken hebben aangeschaft, kom jaren later bij ons terug en zijn erg tevreden dat ze langdurig van hun keuken hebben genoten.

 

Certificering PEFC™, kostenbesparing en milieubescherming.

Wij zijn bovendien als één van de eersten in onze branche FSC®-gecertificeerd. Met de aankoop van een Nolte Keuken helpt u daarbij dus actief het klimaat en het milieu te ontzien. Ecologisch ondernemen streeft ernaar de negatieve impact van bedrijfsactiviteiten op het milieu te minimaliseren. Door bijvoorbeeld energie- en waterverbruik te verminderen, afval te beperken, hernieuwbare energiebronnen te gebruiken en de uitstoot van broeikasgassen te verminderen, dragen bedrijven bij aan de bescherming van het milieu en het behoud van natuurlijke hulpbronnen.

 

Wettelijke naleving en risicobeheer

Doordat wij ecologisch ondernemen hebben wij meer ruimte om innovatief te werken. Zo werken wij aan procesoptimalisatie om uw gehele ervaring nog beter te maken. Wij werken aan een betere samenleving: Ecologisch ondernemen gaat niet alleen over het milieu, maar ook over het nemen van verantwoordelijkheid voor de bredere samenleving. Met de groeiende aandacht voor duurzaamheid hebben veel landen en regio's wetten en voorschriften opgesteld om bedrijven aan te moedigen milieuvriendelijke praktijken te implementeren. Door ecologisch verantwoord te ondernemen, voldoen wij aan de wettelijke vereisten. Wij bij Nolte Keukens Rotterdam denken aan een gezonde planeet en een duurzame toekomst voor onze komende generaties. Hebben wij uw interesse gewekt?  

 

Maak vrijblijvend een afspraak en bezoek onze showroom in Rotterdam. Bel ons: 010-4550511. Ervaar de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en duurzaamheid met Nolte-keukens in onze Rotterdamse showroom.