Accessoires

 Accessoires voor maximaal gebruiksgemak

Accessoires in de keuken zijn essentieel om een keuken compleet te maken. Of je nu een professionele chef-kok bent of gewoon iemand die graag kookt, accessoires helpen je om jouw keuken optimaal te gebruiken en om gerechten te bereiden die heerlijk smaken en er fantastisch uitzien.

 

Er zijn verschillende soorten accessoires die je in jouw keuken kunt gebruiken. Hieronder volgen enkele van de meest essentiële.

 

Keukengerei

Een set van goede kwaliteit keukengerei is een must-have voor elke keuken. Het bevat verschillende soorten spatels, lepels, tangen en ander gereedschap dat je nodig hebt bij het koken en bakken. Met goed keukengerei kun je voedsel gemakkelijk omdraaien, mixen en serveren, zonder de pan of de ingrediënten te beschadigen. Snijplanken zijn een ander essentieel accessoire in de keuken. Ze beschermen jouw aanrecht tegen krassen en helpen je om voedsel veilig en hygiënisch te snijden. Kies voor snijplanken van hoge kwaliteit, zoals hout of kunststof. Pannen en kookgerei zijn onmisbaar in elke keuken. Zorg ervoor dat je een goede set hebt met verschillende soorten pannen, zoals een koekenpan, een braadpan en een sauspan. Kies voor pannen van goede kwaliteit die gelijkmatig warmte verdelen en gemakkelijk te reinigen zijn.

 

Kruidenrekken en specerijen

Kruidenrekken en specerijen zijn een andere manier om jouw keuken compleet te maken. Ze voegen smaak toe aan jouw gerechten en maken het gemakkelijker om jouw favoriete kruiden en specerijen bij de hand te hebben. Kies voor een kruidenrek dat past bij jouw keukenstijl en dat gemakkelijk toegankelijk is. Wij kunnen u altijd adviseren waar u wat kunt kopen.

 

Stopcontacten

Op dit moment verkopen en monteren wij stopcontacten in uw keuken op een bepaalde hoogte, waardoor deze niet nat kunnen worden van het water. Laad bijvoorbeeld met gemak en veiligheid uw telefoon op in de keuken. Heeft u een eigen waterkoker of een koffiezetapparaat? Dan kunt u deze ook gemakkelijk aansluiten.

 

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring met het ontwerpen en leveren van keukens. U kunt rekenen op professioneel advies waar u wat aan heeft. U bent van harte welkom bij ons in de showroom in Rotterdam. Wij zijn gevestigd aan de Satijnbloem 55 in Rotterdam-Alexander.