Nolte Keukens Virtual Tour

Deze virtual tour kunt u het beste bekijken via uw computer of laptop op een groot scherm. Zo krijgt u een goede indruk van wat voor keukens wij maken en leveren. De ontwerpen die wij maken zijn geheel naar uw wens in te richten. Er is bij Nolte Keukens Rotterdam geen sprake van kant-en-klare keukens. De keukens zijn slechts een indruk van wat wij kunnen leveren bij Nolte Keukens Rotterdam. De hele keuken is volledig in te richten naar uw smaak, kleurkeuze, kasthoogtes, kastdieptes en kastbreedtes. Met of zonder greep. De werkbladen zijn prachtig. U kiest het werkblad en het apparatuur.

 

U kunt navigeren door een scala aan zorgvuldig ontworpen keukens.  De virtuele tour van Nolte Küchen toont een indrukwekkende verscheidenheid van diverse ontwerpen, formaten en voorkeuren. Van minimalistische witte keukens met strakke lijnen tot warme en gezellige ontwerpen, de collectie legt de veelzijdigheid van échte Duitse keukens vast. Uw ontwerp zit er vast tussen. Wanneer u onze showroom bezoekt dan ontwerpen wij de keuken in ons ontwerpprogramma geheel naar wens. Elk keukenontwerp is zorgvuldig ontworpen om ruimtegebruik, workflow-efficiëntie en gebruiksgemak te optimaliseren.

Uw huis is uw geluk

Naast het tonen van een aantal mooie ontwerpen, dient de virtuele tour van Nolte Küchen ook als inspiratiebron voor huiseigenaren die hun keukenruimte willen personaliseren. De virtual tour biedt ideeën en concepten die kunnen worden aangepast aan individuele voorkeuren.

Duurzame ontwerp oplossingen

De laatste jaren is duurzaamheid een integraal onderdeel geworden van huishoudens en moderne designs. De virtuele tour van Nolte Küchen omvat duurzame ontwerpoplossingen, waarbij het gebruik van milieuvriendelijke materialen, energiezuinige apparaten en afvalvermindering centraal staan. Door milieubewuste ontwerpen te tonen, stimuleert Nolte Küchen gebruikers om verantwoorde keuzes te maken bij het ontwerpen van hun keukens. De apparaten van onze leveranciers worden steeds milieuvriendelijker, krachtiger, duurzamer, en gaan bovendien langer mee.

 

Een opvallend kenmerk van Nolte Keukens Rotterdam is de integratie van de designers die wij hebben in de showroom. U heeft als bezoeker de mogelijkheid  om professioneel advies in te winnen van het team van experts van Nolte Keukens Rotterdam wanneer u bij ons in de showroom langskomt aan de Satijnbloem 55 te Rotterdam. Deze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat u op maat gemaakte begeleiding en ondersteuning krijgt bij het realiseren van uw droomkeuken. Ontdek de virtuele tour van Nolte Küchen en laat je betoveren door de schoonheid van Nederlandse keukenontwerpen. Bezoek onze prachtige keukenwinkel van hoogwaardig vakmanschap en kies voor een originele Nolte keuken in onze Rotterdamse showroom aan de Satijnbloem 55.