Onze Nolte ladesystemen


De ComfortLine laden en uitschuifelementen van de keukenkasten

Onze Nolte ladesystemen zijn standaard volledig uittrekbaar inclusief demping. Er zijn hoge, gesloten, zij- en achterwanden van staal. De spaanplaatbodems zijn 16 mm dik. Het monteren gebeurd zonder gereedschap.

 

De prismagelagerde geleidingen worden geleverd in stabiele stalen behuizingen. De speciale uitvoeringen zoals de GlasLine zijn tegen meerprijs verkrijgbaar.

 

Het combineren van de bovengenoemde speciale uitvoeringen is mogelijk. De fronthoogtes van de laden zijn 150 mm. De maximale belasting is 40 kg. Er is een passende binnen verdeling. Deze afbeelding toont de standaarduitvoering. 

De korfladen van de keukenkasten

De fronthoogte is 300 mm. De totale breedte is 600 mm. De maximale belasting is 40 kg. Vanaf de breedte van 800 mm is de maximale belasting 80 kg. Dit geldt vanaf een 600 mm ladediepte. Er is een passende binnen verdeling.

De uitschuifelementen van de keukenkasten
De fronthoogte is 450 mm. De totale breedte is 600 mm waarbij de maximale belasting  40 kg is. Vanaf  800 mm breedte is de maximale belasting 80 kg. Dit vanaf 600 mm diepte van het uitschuifelement. Er is een passende binnen verdeling. De afbeelding toont de uitvoering met GlasLine.

 

De binnenkorfladen van de keukenkasten
De totale breedte is maximaal 600 mm waarbij de belasting dan maximaal 40 kg is. De breedte is 800 mm met een maximale belasting van 80 kg. Er is een passende binnen verdeling.

De onderkasten met grote korfladen
De onderkasten zijn mogelijk met plinthoogtes vanaf 150 mm. Ze zijn leverbaar in breedtes van 600, 800 en 900 mm. De totale breedte is 600 mm en de maximale belasting is 40 kg. De breedte is 800 mm met een maximale belasting van 80 kg.

De plintladen van de keukenkasten
De plintladen kunnen vanaf 120 mm plinthoogte worden gebruikt. Ze zijn leverbaar vanaf 450 mm. Bent u nieuwsgierig naar wat er allemaal mogelijk is? Kom gerust langs. Onze keukenwinkel is schitterend.