Manhatten

Nolte Keukens Rotterdam - Manhatten
Nolte Keukens Rotterdam - Manhatten

Manhatten

Deze moderne en tijdloze keuken is net zo veelzijdig als de stad met dezelfde naam. Leverbaar in zeer veel kleurvariaties, zowel in houtstructuren als in uni-kleuren.

 

Modern en minimalistisch ontwerp

Greeploze keukens hebben een strak en eigentijds uiterlijk, waardoor ze perfect zijn voor klanten die een moderne en minimalistische esthetiek waarderen.

 

Ruimtelijkheid en openheid

Doordat er geen handgrepen aan de kasten zijn, creëert een greeploze keuken een gevoel van ruimtelijkheid en openheid. Dit is vooral gunstig voor kleinere keukens of keukens met beperkte ruimte.

 

Eenvoudig schoon te maken

Greeploze kasten hebben geen uitstekende handgrepen waar vuil en stof zich kunnen ophopen. Dit maakt het schoonmaken van de kasten gemakkelijker en sneller.

 

Veiligheid

Greeploze kasten verminderen het risico op ongewenste botsingen of verwondingen door uitstekende handgrepen. Dit is vooral belangrijk in huishoudens met kinderen.

 

Tijdloze uitstraling

Greeploze keukens hebben vaak een tijdloos ontwerp dat minder gevoelig is voor trends. Dit betekent dat de keuken er jarenlang fris en modern uit blijft zien. U kunt de egale uitstraling goed combineren en laten samensmelten met het verlengde van uw woonkamer.

 

Greeploos

Dit is een prachtige veelzijdige keuken. Deze keuken is leverbaar in zowel hout decors als uni kleuren.
In totaal kunt u kiezen uit 12 verschillende kleur uitvoeringen.

 

Innovatieve technologieën

Greeploze keukens maken vaak gebruik van innovatieve technologieën, zoals push-to-open mechanismen of geïntegreerde sensoren, waardoor het openen en sluiten van de kasten gemakkelijk en moeiteloos wordt.

 

Flexibele ontwerpmogelijkheden

Greeploze keukens kunnen worden aangepast aan verschillende ontwerpstijlen en voorkeuren. Ze kunnen worden gecombineerd met diverse materialen, kleuren en afwerkingen om een unieke en gepersonaliseerde keukenruimte te creëren.

 

Ergonomie

Greeploze kasten bevorderen een ergonomisch ontwerp doordat ze gemakkelijk met de hand of elleboog kunnen worden geopend. Dit is handig tijdens het koken en zorgt voor een comfortabele keukenervaring.

 

Visuele rust

De afwezigheid van handgrepen zorgt voor een visueel rustige en gestroomlijnde uitstraling in de keuken. Dit kan bijdragen aan een gevoel van harmonie en balans in de ruimte. Hierdoor kunt u zich richten op de leuke dingen in de keuken: het koken zelf, of u alleen kookt of dat u samen met uw partner kookt dat is aan u.

 

Waardeverhoging

 

Greeploze keukens hebben vaak een hoge esthetische waarde en kunnen de waarde van een woning verhogen. Dit kan aantrekkelijk zijn voor klanten die hun huis willen verkopen of hun investering willen maximaliseren.