Glas Tec Satin

Nolte Keukens Rotterdam - Glas Tec Satin
Nolte Keukens Rotterdam - Glas Tec Satin

Glas Tec Satin

Deze unieke keuken heeft houten deuren afgewerkt met echt veiligheidsglas. De glazen oppervlakte is gesatineerd, hierdoor krijgt het een matte uitstraling.

 

Een matte afwerking geeft keukens een verfijnde en eigentijdse uitstraling. Het zorgt voor een zachte en subtiele textuur, waardoor de keuken een gevoel van elegantie en luxe uitstraalt. Deze afwerking is vooral populair in moderne en minimalistische ontwerpen, waar strakke lijnen en ingetogen kleuren de boventoon voeren.

 

Een matte afwerking heeft ook praktische voordelen. Het verbergt vingerafdrukken, vlekken en kleine krassen beter dan een glanzende afwerking, waardoor de keuken er langer netjes en verzorgd uitziet. Dit maakt matte oppervlakken onderhoudsvriendelijker en duurzamer in het dagelijks gebruik.

 

Bovendien kan een matte afwerking bijdragen aan een warme en gezellige sfeer in de keuken. Het creëert een rustige en ingetogen ambiance, waardoor de ruimte uitnodigend aanvoelt. Matte kleuren, zoals donkerblauw, donkergrijs of aardetinten, kunnen een gevoel van diepte en intimiteit toevoegen aan het keukenontwerp.

 

Modern

De Glas Tec Satin heeft echt veiligheidsglas en is gesatineerd in een matte uitstraling.
De Glas Tec Satin is leverbaar in wit en kwartsgrijs. 

 

Een ander voordeel van matte afwerkingen is dat ze gemakkelijk te combineren zijn met andere materialen en texturen. Ze kunnen worden gecombineerd met hout, metaal of glas om contrasten en visuele interessante elementen toe te voegen aan het keukenontwerp. Dit biedt flexibiliteit en veelzijdigheid in het creëren van verschillende stijlen, van industrieel tot Scandinavisch of zelfs een chique landelijke uitstraling.

 

Al met al biedt het gebruik van matte afwerkingen in keukenontwerpen een combinatie van stijlvolle esthetiek, duurzaamheid en een warme sfeer. Het creëert een eigentijdse uitstraling, vereenvoudigt het onderhoud en biedt mogelijkheden voor creatieve ontwerpen. Dit maakt het aantrekkelijk voor klanten die op zoek zijn naar een moderne, luxueuze keuken met een tijdloze uitstraling.