Nova Lack

Nolte Keukens Rotterdam - Nova Lack
Nolte Keukens Rotterdam - Nova Lack

Nova Lack

De Nova Lack is een prachtige moderne keuken met hoogwaardige en volledige afgelakte fronten. Zoekt u de perfectie in lak? Dan heeft u die nu gevonden.

 

Esthetische veelzijdigheid

Gelakte keukenkasten zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en afwerkingen, waardoor klanten de mogelijkheid hebben om de keuken aan te passen aan hun persoonlijke stijl en voorkeuren.

Strak en modern uiterlijk: De gladde en naadloze afwerking van gelakte kasten geeft de keuken een eigentijdse uitstraling, waardoor het een populaire keuze is voor liefhebbers van moderne interieurs.

 

Reflecterend oppervlak

Het glanzende oppervlak van gelakte keukenkasten kan licht reflecteren en de keukenruimte helderder en ruimtelijker doen lijken.

 

Duurzaamheid

Gelakte keukenkasten zijn doorgaans duurzaam en kunnen goed bestand zijn tegen dagelijks gebruik, vlekken en slijtage, waardoor ze lang meegaan.

 

Eenvoudig schoon te maken

Het gladde oppervlak van gelakte keukenkasten maakt ze gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Vlekken en vuil kunnen eenvoudig worden afgeveegd, waardoor de keuken er altijd netjes uitziet.

 

Modern met een strakke uitvoering

De Nova Lack is in hoogglans lak. Deze is volledig rondom afgelakt en leverbaar in 7 verschillende lakkleuren.

 

Kleurbehoud

Gelakte keukenkasten behouden meestal hun kleur en vervagen niet na verloop van tijd, waardoor ze er jarenlang fris en levendig uitzien.

 

Tijdloosheid

De klassieke uitstraling van gelakte keukenkasten maakt ze tijdloos en minder gevoelig voor veranderingen in trends, waardoor ze een investering op lange termijn zijn.

 

Verhoogde waarde

Een keuken met hoogwaardige gelakte kasten kan de waarde van een woning verhogen, wat aantrekkelijk is voor klanten die hun huis willen verkopen.

 

Variatie in afwerkingen

Gelakte kasten kunnen worden aangepast met verschillende afwerkingen, zoals hoogglans, zijdeglans of matte afwerkingen, waardoor u kunt inspelen op verschillende smaken en voorkeuren.

 

Combinatie met andere materialen

Gelakte kasten kunnen gemakkelijk worden gecombineerd met andere materialen, zoals hout, glas of roestvrij staal, waardoor er talloze ontwerpmogelijkheden zijn om de keuken een unieke uitstraling te geven.