Keukenplanner

Voordat u een showroom bezoekt om een nieuwe keuken uit te zoeken, is het aan te raden om alvast online een indeling te maken. 3D keukens ontwerpen wordt hierbij erg gemakkelijk gemaakt met de keukenplanner van Nolte Keukens Rotterdam. Deze planner is zo gebouwd dat het erg eenvoudig wordt om uw ruimte in te delen, terwijl u deze wel mooi inzichtelijk kunt maken!

Schitterende keukens ontwerpen in een handomdraai

 U kunt ervoor kiezen om de software voor de keukenplanner te downloaden, maar kunt ook heel simpel online 3d keukens ontwerpen. Hierbij heeft u de mogelijkheid om uw design op te slaan, zodat deze altijd in te zien blijft. Wanneer u het programma start, moet u de vorm en maten van uw ruimte opgeven, zodat u vervolgens de verschillende componenten kunt uitkiezen. Een extra optie die Nolte Keukens Rotterdam u hierbij biedt, is professionele advies aan de hand van uw design.

 

Wanneer u klaar bent met 3d keukens ontwerpen, kunt u uw bestand via internet opsturen naar de specialisten van Nolte, die u vervolgens van gepast advies kunnen voorzien. Zo gaat u met dubbele zekerheid naar de showroom! Heeft u nog vragen? Aarzel niet om met ons contact op te nemen. Wij helpen u graag.