Inductieplaten


Inductieplaten zijn een belangrijk onderdeel van uw inbouwapparatuur en worden gemonteerd op uw werkblad.

 

Tijdens het ontwerpen van uw nieuwe keuken denken wij aan verschillende aspecten die uw keuken naar een nieuw niveau tillen. De vaatwasser is fantastisch, na het eten hoeft u zich niet druk te maken wanneer u afwast. Alle soorten eten, inclusief vettige gerechten gaan zo van de pannen en borden af.

 

De soorten inductieplaten

U kunt kiezen uit kookplaten, inductieplaten, kookplaten met een ingebouwde afzuigkap en gaskookplaten. Er zijn verschillende soorten sensoren in de inductieplaten. De formaten verschillen ook. Denk hierbij vooral na hoeveel platen u meestal gebruikt tijdens één kookbeurt en hoeveel platen u nodig heeft.

Waar u aan kunt denken bij het uitzoeken van uw inductieplaat

Het energieverbruik;

De bediening;

Het geluidsniveau m.b.t. de ingebouwde afzuigkap;

De adviesprijs;

De verschillende standen die u kunt instellen: tijdens en na het koken.

 

Koken met gevoel en op uw eigen manier

Al deze minimale verbeteringen zorgen ervoor dat u zich snel thuis voelt met uw nieuwe apparaat. Hierdoor kookt u met gevoel, op uw eigen manier en met plezier. Voortreffelijke ontwerpen en strakke kleuren van de inductieplaten gaan samen met de verschillende keukens die wij bij Nolte verkopen. Daarnaast is door de modernisering van de inductieplaten ruimte geen probleem meer. Onder uw werkblad wordt er slechts enkele centimeters aan ruimte in beslag genomen waarbij u optimaal gebruik kunt maken van uw lades.

 

Onze showroom

We zijn gemakkelijk bereikbaar, vlak naast de snelweg in Rotterdam Alexander. Onze showroom is ingericht met verschillende kookplaten. Wij geven u hier graag meer informatie. Wij motiveren u om een nieuwe keuken te kopen omdat wij als geen ander weten hoeveel plezier dat geeft in uw vertrouwde omgeving. Onze ontwerpen maken wij met veel aandacht zodat uw keuken volledig aansluit bij uw wensen. Bent u benieuwd?

 

U bent welkom bij ons aan de Satijnbloem 55 te Rotterdam. We zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:00. Inspiratie opdoen? Bekijk onze Social Media posts, de links staan onderin deze pagina.