Apparaten

Uw inbouwapparatuur

De merken inbouwapparatuur die wij verkopen zijn selectief uitgekozen. Wij verkopen merken welke uitstekend zijn in kwaliteit, uiteraard in verschillende prijsklassen.

 

De functionaliteiten zijn door de jaren heen dusdanig uitgebreid dat de mogelijkheden in de keuken eindeloos zijn. Verhitten en verkoelen gaat tegenwoordig veel sneller. Apparaten zijn slimmer geworden.

 

Bij het uitkiezen van uw apparatuur kunt u nadenken welke functionaliteiten voor u belangrijk zijn. Hoe kookt u graag? Kookt u vaak? Varieert u veel. De mogelijkheden ontknopen zich meestal wanneer u bij ons op bezoek komt in de Showroom en wij voor u een keuken tekenen. U krijgt inzage in de uitgebreide brochures van onze leveranciers en ziet u direct wat bepaalde appratuur u kost. Ook ziet u wat het apparaat kan.

 

De prachtige strakke zwarte en zilvergrijze kleuren van onze apparatuur houden uw keuken qua design stabiel en sterk. Deze vormen zich richting een geheel waarbij de werkbladen dynamisch blijven. De fraaie randen van de keukenkastjes en het werkblad hebben mooie rondingen en passen bij elke kleur keuken.

 

De merken sluiten perfect aan bij onze Nolte Keukens. Wij kennen letterlijk en figuurlijk elke hoek van de keuken en snappen gebruiksgemak tot in de details. Juist daarom begrijpen wij hoe belangrijk oriëntatie is. Ons doel is altijd om optimaal gebruik te maken van uw beschikbare ruimte zodat de keuken volledig aansluit bij uw wensen en beschikbare ruimte.

 

Het schoonmaken van uw keuken is nu makkelijker

Zelfs het schoonmaken van uw apparatuur en keuken wordt u dusdanig makkelijk gemaakt dat u zich voornamelijk bezig kunt houden met het leuke gedeelte: de bereiding van uw eten en dan….. Smullen maar! Wij ontwerpen op de computer totdat u volledig tevreden bent over alle zaken die uw keuken volledig maken. De oppervlaktes zijn zeer goed vlekbestending door het materiaal.

 

Stel vragen en maak gerichte keuzes zonder twijfel

Herken uw eigen wensen wanneer u kookt. Wij hebben de juiste ervaring. Er is nogal wat keus bij Nolte Keukens wat betreft inbouwapparatuur. Vragen stellen helpt u een betere keus te maken zonder dat u overspoelt raakt van alle mogelijkheden.

 

       - Wat kan ik met deze oven doen?

         - Hoeveel ruimte bied deze koelkast of oven mij? Is dit geschikt voor een 2 of een 4-persoons huishouden.

         - Wat is het verschil tussen deze twee?

         - Wat zijn de mogelijkheden om overige ruimte mee op te vullen?

         - Hoe implementeer ik meer ruimtelijkheid in mijn keuken?

Overzicht

Een overzicht van de mogelijke inbouwapparatuur:

        - Koelkasten

        - Vaatwassers

        - Ovens

        - Vriezers

        - Inductieplaten

        - Wijnkasten

 

Nieuwsgierig? Rij eens langs en bezoek ons. Wij hebben een inspirerende showroom aan de Satijnbloem 55 te Rotterdam. Onze monteurs zijn bij direct bij ons in dienst waardoor wij de kwaliteit van de keukens waarborgen. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring met het tekenen en leveren van keukens. Deze ervaring ziet u terug in ons resultaat. U bent welkom.