Trend Lack

Trend Lack

Een moderne hoogglans keuken met een oppervlakte van hoogwaardige UV-lak. Door de vele combinatiemogelijkheden krijgt iedere opstelling een spannende geheel.

 

Lak is een populaire afwerkingsoptie voor keukenontwerpen en biedt verschillende stijlimpressies, afhankelijk van de gekozen kleur en afwerking.

Een hoogglanslakafwerking in een keukenontwerp geeft een moderne en strakke uitstraling. De reflecterende eigenschappen van het glanzende oppervlak zorgen voor een elegante en luxe sfeer.

 

Hoogglanslak in wit of lichte tinten creëert een gevoel van ruimte en helderheid, waardoor de keuken er groter uitziet. Het kan ook een gevoel van frisheid en hygiëne overbrengen.

 

Matte lakafwerking daarentegen geeft een meer ingetogen en verfijnde uitstraling aan een keuken. De matte textuur absorbeert licht in plaats van het te reflecteren, waardoor een zachter en subtieler effect ontstaat. Matte lak in donkere kleuren, zoals antraciet of diepblauw, kan een gevoel van luxe en intimiteit creëren. Het kan ook helpen om vingerafdrukken en vlekken minder zichtbaar te maken, waardoor het onderhoudsgemak toeneemt.

Modern

De Trend Lack heeft een hoogwaardige UV-lak, dit geeft een bijzondere strakke uitstraling. Er zijn veel combinatiemogelijkheden. De Trend Lack is leverbaar in 4 lak uitvoeringen.

 

Over het algemeen biedt lak als afwerkingsoptie voor keukens een strak en naadloos uiterlijk. Het is duurzaam, gemakkelijk schoon te maken en kan een moderne, elegante en luxe uitstraling geven.  Dit is afhankelijk van de gekozen afwerking en kleur. Het is een veelzijdige keuze die kan worden aangepast aan verschillende interieurstijlen, zoals hedendaags, minimalistisch of zelfs traditioneel, afhankelijk van de combinatie met andere elementen in de keuken.

 

Daarnaast kunt u uw stijlkeuze overwegen indien uw keuken open is en een verlengde is van uw woonkamer. U kunt stijlen laten samensmelten, laten overvloeien in elkaar of juist kiezen voor een sterk contrast waardoor u de huiselijke dynamiek vergroot.