De Nolte Korpus keukenkast


De Korpus

De Nolte Korpus heeft een drievoudig gelaagde spaanplaat en is 16 mm dik. Deze is aan beide zijden bekleed met melamine hars. De achterwand is van HDF. Deze is 32 mm dik en is meervoudig deuvel verlijmd. Er is een boorraster voor legplanken van 64 mm. Het ontwerp is minimalistisch ontworpen waarbij kwaliteit is gericht op de kernelementen. Uiteraard zijn deze keukenkasten leverbaar in verschillende uitvoeringen. Uw design keuken straalt als nooit tevoren. Dit resulteert in een prachtig keukenontwerp. Heeft u behoefte aan inspiratie?  Bekijk dan hier onze brochure. Maar er is niks leukers dan de keukens zelf zien en het gemak van de kasten ervaren. Bezoek daarom onze keukenwinkel.

De uitvoering van de binnenkant

De kleur van de binnenkant is bij alle modellen standaard in de desbetreffende korpuskleur. Bij de levering is geen meerprijs inbegrepen.

 

De legplanken / glasplaten van de korpus keukenkast

Er zijn houten legplanken met een dikke PP-kunststof rand aan de voorkant. Er zijn massief metalen plankdragers. De plankdragers bij de houten legplanken zijn stevig bevestigd met een pin voor een stevige bevestiging van de legplank. De plankdragers bij de glasplaten zijn met rubberen steun. De maximale belasting van de glasplaten is 10 kg.

Het afsluitprofiel

De voorkant van de korpus is met een PP-afsluitprofiel in hetzelfde decor. De afsluitprofiel is in dezelfde decor. Dit zorgt voor minder stof in de kast.

De deuren en uittrekelementen zijn geruisloos.