Legno

Nolte Keukens Rotterdam - Legno
Nolte Keukens Rotterdam - Legno

Legno

Hout zoals hout ook hoort te zijn. Een warm en huiselijk gevoel. Een gevoel van saamhorigheid. Het houtfineer is zo dik dat de noesten niet alleen zichtbaar maar ook voelbaar zijn. Ideale om te combineren met matte en glanzende deuren.

 

Houten ontwerpen zijn prachtige interieurmaterialen voor keukens om verschillende redenen. Ten eerste voegen ze warmte en natuurlijke schoonheid toe aan de ruimte. Hout heeft een unieke textuur en kleurvariatie, waardoor het een visueel aantrekkelijk materiaal is dat een gevoel van gezelligheid en comfort creëert.

 

Daarnaast is hout duurzaam en tijdloos. Het is een materiaal dat de tand des tijds doorstaat en niet snel uit de mode raakt. Houten ontwerpen kunnen zich aanpassen aan verschillende interieurstijlen, van modern tot traditioneel, waardoor ze een veelzijdige keuze zijn voor keukens.

 

Hout heeft ook de eigenschap om geluid te dempen, waardoor het een rustige en serene sfeer in de keuken bevordert. Het kan ook een gevoel van harmonie creëren tussen andere materialen en kleuren in de ruimte.

Greeploos

Legno is leverbaar in 3 uitvoeringen.

Legno heeft extra dik houtfineer.

Legno is ideaal te combineren met zowel mat als hoogglans deuren. Legno is ook leverbaar met greep.

 

Bovendien is hout een milieuvriendelijk materiaal. Het is hernieuwbaar en kan op een duurzame manier worden geoogst. Door te kiezen voor houten ontwerpen draag je bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen en verminder je de impact op het milieu.

 

Samengevat, houten ontwerpen zijn prachtige interieurmaterialen voor keukens vanwege hun warmte, natuurlijke schoonheid, duurzaamheid en tijdloze uitstraling. Ze creëren een gezellige sfeer en passen goed bij verschillende interieurstijlen en zijn een milieuvriendelijke keuze.