Koelkasten, vriezers en combinaties

Tijdens het ontwerpen van uw nieuwe keuken denken wij overal aan. De koelkast is daar een belangrijk onderdeel van. Groenten, fruit, diepvriesproducten, vlees, kaas, er gaat van alles in. Wij denken aan ruimtelijkheid en gebruiksgemak zodat u de koelkast kunt uitzoeken die het beste voor u is.

 

De verschillende soorten koelkasten die u bij Nolte Keukens Rotterdam kunt laten inbouwen zijn koelkasten, vriezers en koelvriescombinaties.

 

Uw koelkastindeling

De indeling van de koelkasten kunt u zelf aanpassen. Hierdoor kunt u uw koelkast zo inrichten dat u de lades zelf naar een bepaalde hoogte kunt plaatsen. Siemens en AEG zijn een van de vele merken die wij verkopen. Maar wij verkopen nog veel meer merken en dat maakt de keus behoorlijk uitgebreid. Daarnaast hebben wij nog een aantal hele mooie merken met een aantal mooie functionaliteiten.

 

De koelkasten zijn geheel Ingebouwd in de keuken, daarom valt de koelkast niet op. Uw keuken ontwerp is daardoor prachtig.

 

Energie besparen door het gebruik van energie labels

Er zijn verschillende soorten energie labels die een indicatie geven hoeveel het apparaat verbruikt. In de catalogi van onze leveranciers staat deze relevante informatie. Uiteraard willen wij allemaal stroombesparend leven. 

Waar u aan kunt denken bij het uitzoeken van uw koelkast

Het energieverbruik per jaar

De bediening

Het geluisniveau

De adviesprijs

De snelkoel / snelvries functie

 

Onze showroom

We zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit heel Zuid-Holland. Onze showroom is uitgebreid. Laat u inspireren, wij tekenen voor u een keuken die volledig aansluit bij uw wensen. Bent u benieuwd? U bent welkom bij ons aan de Satijnbloem 55 te Rotterdam. We zijn geopend van Maandag tot en met Vrijdag van 09:00 tot 18:00 en op Zaterdag van 09:00 tot 17:00.