Portland GL

Nolte Keukens Rotterdam - Portland-GL
Nolte Keukens Rotterdam - Portland-GL

Portland GL

De eerste keuken die handmatig afgewerkt is met echt cement. De robuuste uitstraling laat zich perfect inzetten voor contrasterende combinaties.

 

Cementafwerkingen geven keukens een moderner en een iets ruwer, industriëler gevoel. Het ruwe, groffe en robuuste uiterlijk van cement brengt een gevoel van authenticiteit en karakter in de keuken. Vervolgens is dit bij de Portland GL van Nolte Keukens Rotterdam strak afgewerkt waardoorde ruwheid iets verminderd. Deze afwerking is populair in hedendaagse en loft-stijl ontwerpen, waar een minimalistische en stoere sfeer wordt nagestreefd.

 

Een van de voordelen van cementafwerkingen is de veelzijdigheid ervan. Het kan worden toegepast op verschillende oppervlakken, zoals vloeren, werkbladen, wanden en andere interieurelementen. Dit biedt ontwerpvrijheid en maakt het mogelijk om een uniforme uitstraling in de keuken te creëren.

 

 

Greeploos

De keukenkasten zijn greeploos en de MDF deur is gemaakt van onder andere echt cement. Dit keukenontwerp is leverbaar in antraciet grijs en agaat grijs.

 

Cementafwerkingen hebben een tijdloos karakter. Ze zijn minder gevoelig voor trends en behouden hun aantrekkingskracht in de loop van de tijd. Het gevoel is zwaar en tijdloos. Dit maakt het een duurzame keuze voor klanten die op zoek zijn naar een keukenontwerp dat niet snel veroudert.

 

 

Daarnaast kan cementafwerking een gevoel van ruimtelijkheid en eenvoud creëren in de keuken. Het neutrale kleurenpalet van cement, zoals grijstinten, past goed bij verschillende kleurenschema's en kan de ruimte groter doen lijken. Het kan ook dienen als een neutrale achtergrond waartegen andere elementen, zoals meubels en accessoires, opvallen.